Η Φοκάτσια Μπαρέζε παρασκευάζεται από μια ζύμη που αποτελείται από τις εξής πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας: αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι μαλακού σίτου, λεκιθίνη σόγιας, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι ηλιόσπορου, αλάτι, μαγιά μπύρας, νερό, βελτιωτικό. Περιέχει γλουτένη και σόγια.
Γαρνιτούρα: ντοματίνια από λόφο, μαύρες ελιές, ρίγανη.
Επεξεργάζεται χειροποίητα, συσκευάζεται σε ATM και τοποθετείται σε πλαστική μεμβράνη για τρόφιμα.
Δεύτερο μόνο μετά την πίτσα στην ιταλική γαστρονομική παράδοση, το τηγανητό πανζαρότο είναι ένα τυπικό φαγητό της νότιας Ιταλίας. Φτιαγμένο από τηγανητή ζύμη πίτσας, είναι γεμιστό με πραγματική μοτσαρέλα και ντομάτα. Όλα τα συστατικά είναι μόνο ιταλικά. Το πανζαρότο είναι διαθέσιμο τόσο σε "προτηγανισμένη" εκδοχή, όσο και "άψητη", ξεκινώντας από 35 γρ.
Η Αρχαία Σικελική Εταιρεία έχει καταφέρει να συνδυάσει, στην παραγωγή των τυπικών σικελικών προϊόντων, τον σεβασμό στην αρχαία τέχνη των μπισκότων με τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.
Η προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, οι σύγχρονες τεχνολογίες και η οργανωτική επαγγελματικότητα εξασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων. Σας προτείνουμε μια πλούσια γκάμα από γλυκά με βούτυρο, αμύγδαλο και ζύμη μπισκότου διακοσμημένα με φαντασία από ξηρούς καρπούς, γλυκά φρούτα, καρύδια και αποξηραμένα σύκα. Όλα τα μπισκότα συσκευάζονται μεμονωμένα τόσο στη συσκευασία για τη ΓΔΟ όσο και για το catering. Πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Παράγουμε επίσης κατεψυγμένα μπισκότα με αμύγδαλο. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εμπορικό μας τμήμα. Τηλ. +39 3477240044